Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Rijplaten staal

Voor de beste rijplaten van staal, kunststof of polyester komt u naar Swanenberg IJzer Groep. Wij hebben ons al sinds 1963 gespecialiseerd in ijzer- en staalproducten. Met ons brede assortiment staan we aan de basis van veel omvangrijke projecten in de weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en offshore.

Rijplaten van staal zijn slechts één van onze mogelijkheden

Naast rijplaten van staal, kunststof en polyester, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • hoogwaardige stalen buizen
  • alle denkbare typen balken
  • draglineschotten
  • heli service

Met onze speciale heli service kunt u uw gasten verrassen met een prachtige rondvlucht boven het bedrijventerrein of evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen, zodat uw gasten vanuit de helikopter schitterende bedrijfopnamen kunnen maken. Een erg leuke herinnering voor later. Swanenberg Heliservices BV is een door de Inspectie van Verkeer en Waterstaat erkend luchtvaartbedrijf.

Meer informatie

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het huren of kopen van rijplaten van staal, kunststof of polyester. Bel daarvoor met +31 486 469 120 of vraag een offerte aan. Kijk ook eens rond op deze website voor onze andere producten en diensten. Wij denken altijd met u mee over verschillende opties voor uw situatie. Graag tot ziens bij Swanenberg IJzer Groep!

Neem contact op