Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Gebruikte rijplaten

Voor nieuwe of gebruikte rijplaten en draglineschotten komt u naar Swanenberg IJzer Groep. Wilt u rijplaten huren of juist kopen? Dat is allebei mogelijk bij Swanenberg IJzer Groep. Wij bieden u verschillende interessante opties, waaronder onze unieke terugkoopregeling. Met de beschikking over 4 vestigingen, grote voorraden en igen constructie- en lasbedrijven zijn wij vrijwel altijd in staat snel in te spelen op uw vraag en maximaal in uw behoefte te voorzien. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij stellen graag een offerte voor u op!

Gebruikte rijplaten voor diverse toepassingen geschikt

Met  nieuwe en gebruikte rijplaten en draglineschotten van Swanenberg IJzer Groep kunt u de ondergrond van uw bouwterrein verstevigen. Met goede aan- en afvoerwegen tekent u voor een goed verloop van uw project. Maar u kunt de rijplaten ook gebruiken om bijvoorbeeld een festival- of evenemententerrein te verstevigen. Dat zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel rond kunnen lopen over het terrein. Bovendien beschermen de rijplaten de ondergrond en hetgeen wat er bovenop wordt geplaatst.

Een offerte op maat en meer informatie

Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden tot het aanschaffen van nieuwe of gebruikte rijplaten. Bel daarvoor met +31 486 469 120. Daarnaast kunt u bij ons online snel en  eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Graag tot ziens!

Neem contact op