Altijd uit voorraad leverbaar

Meer dan 55 jaar ervaring

Totaalleverancier

Draglineschotten te huur

Bij Swanenberg IJzer Groep vindt u draglineschotten te huur en te koop tegen aantrekkelijke prijzen. Onze draglineschotten worden gemaakt van hout en zijn ondanks de bodemprijzen van topkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor rijplaten, buizen en balken. Kiest u voor onze producten dan bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit. Ook uitgebreide service, snelle levertijden en deskundig advies op maat behoren tot onze kernwaarden. Benieuwd naar onze mogelijkheden en onze tarieven? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Draglineschotten te huur

Swanenberg IJzer Groep is al sinds 1963 gespecialiseerd in ijzer- en staalproducten. Met ons brede assortiment hebben wij in het verleden veel omvangrijke projecten voorzien van materiaal, zowel in de weg- en waterbouw als in de utiliteitsbouw en offshore. Wij hebben een voorsprong op andere leveranciers, vanwege onze enorme voorraden en opslagterreinen, maar ook door de goede persoonlijke contacten met onze klanten en onze uitstekende service.

Meer informatie en contact

Op deze website vindt u meer informatie over de houten draglineschotten die te huur zijn bij Swanenberg IJzer Groep. Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen met een van onze medewerkers via nummer +31 486 469 120.

Neem contact op